RETRAITE BY SAUL'S PLACE ACTIVITIES
SPORTS & ACTIVITIES

TONS OF ACTIVITIES

FROM SPORTS TO SIGHTSEEING, WE HAVE IT ALL

Image
SPORTS

ATTRACTIONS

Tijdens uw retraite kunt u leren waterskiën in het kristalheldere water van de Bahama's, met uw snowboard over de Alpenhellingen zoeven of – waarom niet – een (golf)balletje slaan aan de voet van de fascinerende ‘suikerbroodbergen’ in China. Dankzij de all-in formule kunt u groepslessen nemen of hebt u vrij toegang (met of zonder coaching van onze experts ter plaatse) tot de mooiste sportclub ter wereld.

Soccer

Voetballen voor iedereen mogelijk

TENNIS

Tennisbanen op onze retraite locaties

BIKE ROAD

Wij selecteren de mooiste fietstochten voor u

POOL

Beproef uw technieken aan de pooltafel

FOOTBALL

Ook rugby behoort tot de mogelijkheden

TRACK

Verkrijg de mooiste hardlooproutes

FREE SPORTS FOR ALL

Neem contact op om uw maatwerk retraite samen te stellen en te genieten van de sport activiteiten tijdens uw verblijf. Wacht dus niet, neem snel contact met ons op!

BOOK NOW

MOUNTAIN TRIP

EXPLORE THE NATURAL BEAUTY

Image
WILD BEAUTY

A MOUNTAIN WITH SEA VIEW

Een retraite in de bergen betekent een verblijf in een prachtig eigentijds retraite locatie, gelegen in een uitzonderlijke, adembenemend mooie omgeving. Ontdek de prachtige gezonde bergomgeving, perfect voor het opladen van uw batterijen, geniet van sportactiviteiten voor alle leeftijden en ontdek de schoonheid van de regio.

OUR LOCATION
Image
Image
PEOPLE GROUP

WE TRAVEL AS A GROUP

Ga verder op ontdekking met professionele plaatselijke gidsen en ontdek de verborgen cultuur- en natuurschatten: fauna (o.a. ornithologie) en flora, geschiedenis en erfgoed, geologie en topografie. Een thematische wandeling in groep rond een thema dat u zelf kiest; een hele of halve dag.

OUR LOCATION