RETRAITE BY SAUL'S PLACE RESTAURANT
EXOTIC FOOD TASTES
SAUL'S PLACE

RETRAITE BY SAUL'S PLACE RESTAURANT

ONE OF THE BEST PLACES TO TASTE.. EVERYTHING

Image

TASTEFUL EXPERIENCES SINCE '08.

De signature gastronomie die Retraite by Saul's Place zo uniek maakt. Van traditionele, lokale gerechten tot een internationale, gastronomische keuken met een typische Franse toets. We zullen u verrassen met de kwaliteit van onze themabuffetten en à la carte maaltijden. Laat u culinair verrassen met overweldigende gerechten, op elk uur van de dag. Keukens versmelten, smaken vermenigvuldigen met lokale en internationale specialiteiten naar ieders smaak. Smaken waarvan u kan blijven nagenieten dankzij de Franse culinaire knowhow, zelfs aan de andere kant van de wereld.

Met vriendelijke groet,Saul.

FINEST FOOD HOUSE

LOCAL AND INTERNATIONAL FOOD

Image
FRENCH CUISINE

THE TASTE OF LIFE

Uw retraite laat niets aan het toeval over: van ontbijt tot diner, alles is tot in de puntjes verzorgd, zelfs het vieruurtje. Elke retraite locatie biedt nagenoeg de klok rond een ruime keuze aan verschillende gerechten en snacks, bereid met aandacht voor detail. U kunt niet kiezen tussen de heerlijk afgekruide opgevulde krab en de pizza bianca alla ricotta? Geen nood, ga voor beiden!

OUR MENU
Image
Image
RESERVE A TABLE

PRIVATE DINNING

Lekker eten en tegelijkertijd tijd voor uzelf is voor ons een van de voorwaarden voor een geslaagde retraite. Onze chef-koks schotelen u elke dag opnieuw de heerlijkste buffetten voor met een rijk assortiment aan verse en lokale producten waarbij het mogelijk is om daar in alle rust van te genieten.

BOOK NOW
WE GUARANTEE

A REMARKABLE EXPERIENCE

Delicatessen uit de streek? Klassiekers uit de Franse of internationale keuken? Lichte gerechtjes of liever een stevige maaltijd? Tussendoortjes uit het vuistje of lekker lang tafelen met vrienden? U bepaalt het ritme en tijdstip van uw maaltijden en dit steeds in een bijzonder mooie setting. Mocht u dat wensen dan maken we echt iets bijzonders van.

OUR MENU
Image

HAVE A ROOM? HAVE A SEAT

Neem contact op om uw maatwerk retraite samen te stellen en te genieten van de verfijnde gastronomie tijdens uw verblijf. Wacht dus niet, neem snel contact met ons op!

BOOK NOW