Kamerlijst

Bekijk de details voor iedere kamer, in een andere weergave
Room Image

Club- 5 Reviews

Club kamers hebben een ruime zithoek, garderobe en terras of gemeubileerd balkon. Indien beschikbaar kunt u ook kiezen voor een Club kamer met zeezicht, ruim en elegant ingericht. Vanaf uw balkon of gemeubileerde terras hebt u een schitterend uitzicht over het water.

LEES MEER
Room Image

Deluxe- 5 Reviews

De deluxe kamers bevinden zich op de begane grond of op de eerste verdieping van de bungalows, aan zee, ruim en comfortabel en een zeer verzorgd interieur. U kunt ook kiezen voor een kamer met tussendeur zodat u een slaapkamer, een salon en een garderobe heeft.

LEES MEER
Room Image

SUITE ZONE 5Ψ- 5 Reviews

Maak kennis met onze 5Ψ locaties. Wat staat er op het programma? Een betoverende locatie en service van het hoogste niveau. Het ultieme comfort en een gemoedelijke sfeer, meeslepende avonturen in combinatie met hemelse ontspanning. Waarom kiezen als u het allemaal kunt hebben?

LEES MEER
Room Image

Villa- 5 Reviews

Uw eigen privé-villa, de ideale keuze voor een intieme retraite met uitzicht op de zee of de tropische tuinen. Met een privé-butler en de mogelijkheid voor een persoonlijke chef-kok in de villa, kunt u ervoor kiezen om te eten in uw eigen kamer of op de veranda, met champagne bij uw privé zwembad.

LEES MEER